• Welkom nieuwe partner: Kevlarr

  Gepubliceerd op 9 November, 2022
  Kevlarr is de cyber security specialist die zich focust op het beschermen van je digitale identiteit. Ze zijn een aantal jaren actief en ze monitoren ondertussen het e-mail verkeer van bijna een miljoen domeinen in Nederland. Naast het beschermen van een aantal bekende organisaties, werken zij ook nauw samen met ICT service providers. Samen zorgen ze ervoor dat de klanten van deze ICT services providers ook beschermd worden tegen impersonatie/spoofing.

  In deze tijd zijn cybercriminelen actiever dan ooit. De afgelopen tijd heeft Kevlarr de maildomeinen van een groot aantal bedrijven onderzocht op kwetsbaarheid met betrekking tot identiteitsfraude, impersonatie en spoofing. Helaas bleek meer dan 95% van deze bedrijven onvoldoende beschermd te zijn. Ook is het hun opgevallen dat bijna bij alle onbeschermde domeinen ook daadwerkelijk spoofing plaatsvindt. Voor kwaadwillenden is het relatief makkelijk om schade aan te richten bij deze organisaties. Het is dus niet de vraag of een onbeschermde organisatie slachtoffer kan worden van een dergelijke aanval maar eerder wanneer! 

  Kevlarr is op dit moment druk bezig met het beveiligen van de verschillende domeinen van onze eigen organisatie. Ze hebben ook een aantal gratis tools ontwikkeld waarmee men meer bewust kan worden van zijn e-mail security probleem. Via mailikveilig.nl kan iedereen zonder technische kennis een spoof test uitvoeren en zelf ervaren of en hoe zijn/haar e-maildomein misbruikt kan worden. Daarnaast kan men middels hun gratis monitoring tool inzicht krijgen in alle systemen die (on)terecht namens hen aan het mailen zijn. 

  Als nieuwe Kennispartner van ICTWaarborg, zal Kevlarr de samenwerking gaan opzoeken met onze leden. Het creëren van (meer)bewustwording is tenslotte niet alleen de verantwoordelijkheid van Kevlarr maar minstens net zo goed die van de ICT service providers. Ook zal Levente Bokor (mede-eigenaar/CEO)  aanwezig zijn op het eerstvolgende netwerk event, op 24 november a.s. bij Boerengoed in Enspijk.

  Leden die alvast kosteloos aan de slag willen met het inzichtelijk maken van hun mailverkeer wordt aangeraden zich aan te melden via de website van Kevlarr: kevlarr.io of een email te sturen naar Levente op het adres levente@kevlarr.io.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 38,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 38,- p/m
  (web)winkels:€ 76,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 114,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 114,- p/m

  Onze aankomende evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl