• Tijd om je juridische documenten te regelen!

  Gepubliceerd op 19 December, 2022
  Het is alweer bijna 2023. Tijd om de juridische basis van jouw organisatie op je goede voornemenslijst te zetten. Want dit is hét moment om te kijken of je voorwaarden nog wel actueel en juridisch compliant zijn. Misschien niet het leukste werkje, maar gelukkig staat jouw brancheorganisatie voor je klaar om je te helpen!
   
  De wetgeving is ook dit jaar weer aangepast, waardoor je algemene voorwaarden waarschijnlijk niet meer up-to-date zijn. Risicovol, want als deze verouderen dan loop je het risico dat ze hun beschermende werking verliezen. Waarschijnlijk de hoofdreden dat je überhaupt algemene voorwaarden hanteert. De risico's kunnen uitlopen in lange juridische procedures. En daar zit je vast niet op te wachten.
   
  Gelukkig is ICTWaarborg er voor jou en jouw organisatie. Via ons beschik je snel en betaalbaar over alle juridische documenten die je als ondernemer nodig hebt. Volledig in lijn met de  wetgeving en gegarandeerd up-to-date. En je kunt gebruik maken van mediation als er toch een geschil ontstaat. Daarnaast kun je deelnemen aan interessante netwerk- en kennissessies, superleuke evenementen en hebben we nog veel meer diensten die waardevol zijn voor jouw organisatie. 
   
  Neem bijvoorbeeld:
   
  Juridisch extra: wanneer de standaard niet genoeg is, heb je behoefte aan maatwerk juridische documenten wat valt onder de dienst Juridsch extra. En/of heb je (regelmatig) advies nodig over een overeenkomst die je wil sluiten met klanten of wil je juist een overeenkomst laten opstellen? Kies dan wederom voor Juridisch extra. Lees meer..
   
  HR-dienstverlening: Heb je personeel in dienst? Dan zijn goede documenten belangrijk. Dat zorgt voor duidelijkheid en kan een conflict met een werknemer voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat ieders rechten en plichten duidelijk worden vastgelegd en vastgesteld. Lees meer..
   
  RI&E: Iedere ondernemer wil dat zijn personeel werkzaam is in een veilige omgeving. De overheid vindt veilig werken tevens zo belangrijk dat alle bedrijven verplicht zijn een RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie) uit te voeren. Met het maken van een RI&E voldoe je aan de wet, vergroot je de professionaliteit van jouw organistie en waarborg je de veiligheid voor klanten, medewerkers en jezelf! Lees meer..
   
  Kennis en fun: netwerkevenementen, BHV-trainingen, sportdagen, een rally en andere   interessante en leuke evenementen. Zie hier onze evenementenkalender. 
   

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of klik hier om je aan te melden bij ICTWaarborg.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 38,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 38,- p/m
  (web)winkels:€ 76,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 114,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 114,- p/m

  Onze aankomende evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl