On demand webinar Barracuda

Zero Trust Network Access: Security voor de Remote, Distributed Workforce. Omdat werken op afstand en cloudgebaseerde bronnen nu eerder regel dan uitzondering zijn, heeft uw gedistribueerde onderneming een hoger beveiligingsniveau nodig dan mogelijk is met traditionele oplossingen voor externe toegang. Tijdens dit webinar hoort u hoe Zero Trust Network Access (ZTNA) de nieuwe standaard zet om continu te verifiëren dat alleen de juiste persoon, met het juiste apparaat en de juiste machtigingen, toegang heeft tot specifieke bedrijfsbronnen.

Mike Goldgof, Senior Director Product Marketing bij Barracuda en in-house ZTNA-expert Sinan Eren zullen u door een diepgaande bespreking leiden door:
– Waarom de ZTNA-markt is ontstaan ​​en hoe deze is geëvolueerd
– Hoe ZTNA helpt uw ​​externe personeel te beveiligen en risico’s te verkleinen
– Hoe uw collega’s ZTNA gebruiken om de capaciteit voor externe toegang veilig te schalen met behoud van productiviteit
– Bovendien zult u uit de eerste hand zien hoe Barracuda de mogelijkheden van zijn CloudGen-familie van veilige connectiviteitsoplossingen uitbreidt met ZTNA om gedistribueerde bedrijven zoals het uwe een nieuwe manier te bieden om externe toegang te moderniseren, wereldwijd beveiligings- en toegangsbeleid af te dwingen en naadloze connectiviteit zonder in te leveren op productiviteit.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over dit nieuwe paradigma voor veilige externe netwerktoegang. Bekijk dit webinar van 3 december terug via:
https://www.brighttalk.com/webcast/15609/453853?utm_source=Barracuda+Networks&utm_medium=brighttalk&utm_campaign=453853

Om dit webinar te bekijken dient u een gratis profiel aan te maken. Let op! Dit webinar is alleen in het Engels beschikbaar.


Loading...