Partner LeaseLinq

Wij zijn LeaseLinq, jouw lease-intermediair voor zakelijke leaseauto’s

Ben je op zoek naar zakelijke leaseauto’s? Wij helpen je graag om de beste deal te vinden. Of je nu duurzaam, comfortabel of voordelig wilt rijden, jij bepaalt de bestemming en wij navigeren. Ook na het afsluiten staan we voor je klaar: voor alle berijdersvragen, afwijkende kilometrage en onafhankelijk wagenparkadvies om kosten te besparen.

Dit kun je van ons verwachten
Leuk dat we ons bij de club mogen aansluiten! We delen graag onze kennis en expertise op het gebied van autoregelingen en wagenparkbeheer via de ICTWaarborg nieuwsbrieven. Maar spreek ons ook gerust aan bij evenementen, zodat we samen kunnen groeien.

P.S. We zijn niet alleen competitief in de leaseautobranche, maar ook op andere vlakken. We kijken nu al uit naar de (sportieve) netwerkevenementen!

Profiteer van exclusieve voordelen met ICT Waarborg en LeaseLinq!

Leuk dat we ons mogen aansluiten! Naast het feit dat we graag onze kennis en expertise met jullie delen, laten we je ook graag profiteren van de beste voordelen en besparingen. Stap vandaag nog over naar LeaseLinq en profiteer van deze unieke aanbiedingen:

Gratis wagenparkscan
Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ontvang een gratis uitgebreide scan van jouw wagenpark. We analyseren het huidige wagenpark en bieden gedetailleerde aanbevelingen om efficiëntie en kostenbesparingen te maximaliseren.

Ruim 30% korting op wagenparkbeheer.
Overtuigd? Sluit je aan en profiteer van onze speciale wagenparkbeheer-ledenprijs. Voor slechts €12,95 per maand per auto, inclusief tankpas, in plaats van het reguliere tarief van€18,95. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke besparing, maar ook gemak en zekerheid voor jouw wagenpark.

Bespaar gegarandeerd € 2.000,- per jaar.
Door onze werkwijze met geoptimaliseerde oplossingen en deskundige begeleiding weten we zeker dat we jou naast tijdsbesparing ook kostenbesparing kunnen realiseren. We garanderen je zelfs een jaarlijkse kostenbesparing van *€ 2.000,-.

Optioneel FleetLinq-pakket
Wil je nog meer controle en inzicht in je wagenpark? Voeg dan ons FleetLinq-pakket toe. Dit optionele pakket biedt tools, rapportages en strategisch inzicht voor een nog efficiënter beheer van je wagenpark.

LeaseLinq: altijd daar
LeaseLinq is er altijd wanneer jij ons nodig hebt. We bieden niet alleen scherpe tarieven en garanties, maar zijn er ook wanneer berijders hulp nodig hebben of contracten gewijzigd worden. We bieden uitstekende service en ondersteuning. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat je altijd het beste uit jouw wagenpark haalt.

*Voorwaarden voor de kostenbesparing: De besparing van € 2000,- per jaar geldt bij een wagenpark van minimaal 20 auto’s en is gebaseerd op gemiddelde besparingen bij vergelijkbare wagenparken. Neem contact op voor een gedetailleerde berekening op basis van uw specifieke situatie.


Loading...