• Mogen wij jouw merk promoten?

  Jouw merk zichtbaar op alle activiteiten van dé brancheorganisatie?

  Je ontvangt als partner van ICTWaarborg het hele jaar visibility bij al onze evenementen, waaronder de drukbezochte ICT Cup en ICTRally. Maar ook op al onze netwerkevenementen, webinars en andere activiteiten is jouw merk zichtbaar zonder dat je hierbij aanwezig hoeft te zijn. Het enige wat wij van jou nodig hebben is je aanmelding als partner, een bedrijfslogo en een contactpersoon binnen jouw bedrijf. Simpel toch? 

  Jaarlijkse ICTCup

  Jaarlijks strijden zo’n 200 tot 250 ICT’ers om de felbegeerde Cup tijdens onze jaarlijkse ICTCup. De ICTCup is dan ook een onvergetelijke dag vol actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal staan. Tevens staat de ICTCup jaarlijks in het teken van ons inzetten voor een goed doel. Bekijk hier de foto’s en de video van de ICTCup om een impressie te krijgen van dit drukbezochte evenement.

  Video ICTCup

  We geloven dat beeld meer zegt dan woorden. Om deze reden hebben wij een promotievideo laten maken voor de ICT Cup. Bekijk zelf hoe belangrijk het is om jouw merk te promoten op dit drukbezochte evenementen.

  Jaarlijkse ICTRally

  Sinds een aantal jaren zijn wij gestart met het organiseren van een ICTRally. Ieder jaar proberen wij de ICTRally weer zo spannend mogelijk te maken en uit te breiden. Je kunt van alles verwachten, van het rijden van een mooie route door prachtige landschappen tot het racen in een simulator of karten om extra punten te behalen. Met uiteraard veel netwerkmomenten tussen de activiteiten door.

  Video IT Christmas Party

  In 2019 hebben wij de IT Christmas Party georganiseerd. Een nieuw (eenmalig) evenement om onze partners en deelnemers met elkaar in contact te laten komen.

  Jaarlijkse Netwerkevenementen

  Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. Doel van deze events in om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis te delen en uw netwerk te vergroten.

  Partners

  Volg ons op Social

  Volg ons op YouTube, en/of op onze andere social-media kanalen:

  Waarom ik kies voor ICTWaarborg?

  “ICTWaarborg is voor ons een belangrijke partner (brancheorganisatie). Het gebruik van hun juridische en personele documenten besparen ons veel tijd en juridische checks. Ze organiseren veel en interessante netwerkevents waar we ook onze contacten in de branche op een leuke en leerzame manier kunnen verstevigen. Zo bezoeken wij masterclasses en hebben we met veel plezier meegedaan aan de ICT Cup en de ICT Rally.”

  Tony Johnson, Lemontree