Partners

Dé eerste keuze van toonaangevende ICT-bedrijven

Zonder partners kunnen wij onze branche niet versterken. Daarom streven wij ernaar dat partners van ICTWaarborg samenwerken, elkaar aanvullen en ondersteunen bij het bouwen en versterken van het ICT-netwerk. Partners van ICTWaarborg zijn leveranciers, distributeurs, fabrikanten, kennispartners en voordeelpartners.

Wil je meer weten over het partnership van ICTWaarborg? Neem dan contact met ons op via info@ictwaarborg.nl – 088 77 300 73.

Partners en voordeelpartners van ICTWaarborg

Impressie (netwerk)evenementen

Video ICTCup

De ICT Cup is een onvergetelijke dag vol actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal staan. Tevens staat de ICT Cup jaarlijks in het teken van ons inzetten voor een goed doel.

Video IT Christmas Party

Tijdens de IT Christmas Party staat netwerken onder het genot van een winters hapje en drankje centraal. Onze partners halen dan ook alles uit de kast om onze bezoekers te voorzien van een uniek evenement.

Partner worden?

Met een partnership krijg je dé tools in handen om jouw bedrijf nog beter te profileren. Wij gaan graag met je in overleg om een partnership te creëren naar jouw behoeften. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

Danielle Vos
Directeur ICTWaarborg
dvos@ictwaarborg.nl
088-7730072

Of vul onderstaand contactformulier in:

(Loading)
Loading...