Raffel op de IT Christmas Party!

Raffel op de IT Christmas Party! 

Donderdag 12 december was het zover, de eerste editie van de IT Christmas Party, georganiseerd door ICT Waarborg. Dé kerstborrel voor alle bedrijven uit de ICT-branche en een gezellige afsluiter van 2019. Onder het genot van hapjes en drankjes werd niet alleen met branchegenoten nagepraat over het afgelopen jaar, maar ook vooruitgeblikt…

Raffel’s Christmas Crib

Voor de gelegenheid was er een heuse Christmas Crib ingericht waar bezoekers konden touwtje trekken om zo de unieke features van ons telefonieplatform Pulse te ontdekken. Een feature getrokken die je huidige telefonieplatform nog niet heeft? Dan had je prijs! En we kunnen verklappen: iedereen had wel prijs, dankzij de vele unieke features die Pulse te bieden heeft.

All you can eat!

Veel ICT & Telecom resellers waren verbaasd over het all you can eat model dat we hanteren: een vast bedrag per maand, waarvoor je alle features van Pulse onbeperkt kunt gebruiken. Dus nooit meer discussie met de klant over extra kosten voor die wachtrij, een extra keuzemenu of voicemailbox. Een stuk eenvoudiger, overzichtelijker en voordeliger: voor de klant én voor de reseller.

Gratis Callcenter module

Of neem de gratis callcenter module. Op zich niet uniek, want veel voip platformen hebben wel een wachtrij of ‘ACD’ module. Maar met Pulse heb je deze module altijd gratis ter beschikking. Inclusief alle geavanceerde functies zoals een automatische callback (als de beller even niet wil wachten, hij blijft virtueel in de wachtrij staan en wordt automatisch teruggebeld als hij aan de beurt is), en inclusief een overzichtelijk wallboard waarop de statistieken van het callcenter en de wachtrijen zichtbaar zijn. 

Vast-Mobiel integratie
De integratie tussen vaste en mobiele telefonie is niet meer weg te denken uit het zakelijke telefonie landschap. Maar met Pulse gaan we nog een stapje verder. Met de unieke Pulse simkaarten is de integratie op netwerkniveau geregeld. Nooit meer wegvallende gesprekken omdat je via een app of 4G belt. Toch liever een app gebruiken? Dat kan. De gebruiker kan de Pulse app downloaden, zit daarin de contactgegevens van de reseller, en heeft alle handige gebruikersfuncties van Pulse altijd op zak.

Wat zijn jouw plannen voor 2020?

Met alle bezoekers hebben we gesproken over de plannen voor 2020. Waar liggen de kansen op gebied van vaste en mobiele telefonie? Wat zijn je plannen? Ben je ook toe aan een frisse blik op zakelijke telefonie? Neem contact op! We gaan graag met je in gesprek!


Loading...