Samenwerking Samen Digitaal Veilig

Eind dit 2024 staat Europa voor een belangrijke verschuiving in de digitale infrastructuur: de invoering van NIS2. Deze nieuwe wetgeving rondom cybersecurity zal aanzienlijke gevolgen hebben voor veel bedrijven. Ook voor bedrijven in de ICT-branche. ICT-bedrijven spelen een belangrijke rol in de toeleveranciers keten. Nu al worden door klanten vaak vragen gesteld over bijvoorbeeld ISO-normeringen. Door de invoering van de NIS2 gaan deze vragen alleen maar toenemen. Om deze reden kondigen wij onze samenwerking aan met Samen Digitaal Veilig.

Behaal het NIS2 Quality Mark

Als jouw klant een essentieel of belangrijk bedrijf is, worden er maatregelen gesteld om te voldoen aan NIS2 cybersecuritynormen. Mocht dit blijken, dan kan NIS2 Quality Mark een oplossing voor je zijn. Met het NIS2 Quality Mark laat je zien dat je veilig werkt. Claim je 50% korting via ICTWaarborg door te klikken op deze link.

Nog geen deelnemer?

Meld je dan aan als deelnemer en profiteer van deze korting en andere voordelen van het lidmaatschap. Aanmelden kan via deze link.
Liever eerst contact over het lidmaatschap? Geen probleem! Mijn collega Danielle Vos is te bereiken via 088 77 300 72 of via dvos@ictwaarborg.nl.


Loading...