Terugblik IT Christmas Party

12 december was het eindelijk zover. De allereerste editie van de IT Christmas Party. Dé gezelligste kerstborrel door en voor de ICT-branche. Verschillende ICT-bedrijven kwamen bijeen om gezamenlijk het jaar af te sluiten. In hun kerstoutfits werd er genoten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Alle hoogtepunten van het jaar werden besproken en er werden nieuwe ideeën uitgewisseld voor het komende jaar. 

InnStyle Maarssen werd omgetoverd tot een waar kerstparadijs! Rond 16 uur arriveerden de eerste bezoekers. Bij binnenkomst ontving iedere bezoeker een uniek kerstlot met een duidelijke boodschap: ga op zoek of jij de gelukkige winnaar bent van een van de kerstpakketten. Ook werden de bezoekers aangekleed met verschillende kerstitems, kerstmutsen, brillen, hoedjes en allerlei andere feestitems werden uit de kast gehaald om alle bezoekers in kerstsfeer te brengen. 

Daarnaast konden bezoekers elkaar uitdagen tijdens een potje ijspegel vangen en konden zij een ritje maken in de Max Verstappen Race simulator. Ook was er een band met gezellige kerstmuziek aanwezig en waren er verschillende pitches. Dit alles onder het genot van heerlijke winterse hapjes en drankjes. Ook de media was aanwezig. ICTTV.online nam de kerstboodschap op van een aantal bezoekers en de visie en voorspellingen voor de ICT-branche in 2025. Deze visie en voorspelling ging vervolgens in een tijdcapsule, welke de eerste honderden jaren waarschijnlijk niet gevonden gaat worden!  

Kortom, wij hebben erg genoten van de allereerste IT Christmas Party! 

Een impressie van de allereerste IT Christmas Party kunt u hier vinden


Loading...