• Volg ons op social media

 • Voordeelprogramma van ICTWaarborg.

  Met het voordeelprogramma van ICTWaarborg kunt u genieten van een aantal fikse kortingen op verschillende diensten en andere acties.

  Door gebruik te maken van deze acties bespaart u op zaken als verzekering, tanken, leasen van een auto en relatiegeschenken.

  Hieronder een greep uit de acties

  Relatiegeschenken: Deelnemers van ICTWaarborg krijgen een speciale prijs en super snelle service van P&W (Promo & Workwear). Zij staan 365 dagen per jaar voor u klaar!

  Leaseauto: Onze partner AURIX doet een donatie van € 300 aan Stichting ALS Nederland voor iedere leaseauto die ICTWaarborg deelnemers bij hen bestellen.

  Korting op tanken: Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld. Als deelnemer ontvangt u een korting van € 0,11 per liter bij Tango, Q8 en OK tankstations in Nederland.

  ISO 9001-traject: ICTWaarborg deelnemers ontvangen € 200,- korting op de eenmalige kosten van € 700,- voor het gebruikmaken van het kwaliteitsmanagementsysteem voor het ISO 9001-traject.

  AVG-proof ICT-aansprakelijkheidsverzekering: Juist in de ICT-branche kan een kleine vergissing grote financiële gevolgen hebben. Hiervoor heeft onze partner Zicht Risico- en verzekeringsadviseurs een op maat gemaakte ICT-aansprakelijkheidsverzekering voor deelnemers van ICTWaarborg die AVG-proof is.

  Bedrijfsverzekeringen: Bij onze partner Yezzer kan je terecht voor al je verzekeringen en zij hebben een speciaal aanbod voor onze deelnemers. Zij krijgen 5% korting als zij 1 of meer verzekeringen afsluiten. 

  Webshop starten: Met de software van CCV Shop zet je binnen een handomdraai een webwinkel op en kun je direct starten met de verkoop van jouw producten. Je ontvangt een totaalpakket: een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast maandbedrag. Jij kunt je dus volledig richten op de verkoop van jouw producten. Start nu eenvoudig en snel je eigen webshop, betaal geen eenmalige kosten en ontvang de eerste maand gratis.

  Trainingen: Profiteer van 15% korting op trainingen over informatiebeveiliging bij NEN.

  Benieuwd naar de andere acties? Deelnemers van ICTWaarborg kunnen deze vinden in het Extranet.

  Meedoen aan ons voordeelprogramma? Vul onderstaand formulier in!

  Privacyverklaring

  Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

  Lees hier onze privacy verklaring

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl