• Voordeelprogramma van ICTWaarborg.

  Met het voordeelprogramma van ICTWaarborg kunt u genieten van een aantal fikse kortingen op verschillende diensten en andere acties.

  Door gebruik te maken van deze acties bespaart u op zaken als verzekering, tanken, leasen van een auto en relatiegeschenken.

  Hieronder een greep uit de acties

  AVG (privacywet), ISO 27001, ISO 9001 en meer

  Hoe kan je deze wetten en normen implementeren en beheren op een eenvoudige en heldere manier? Hoe krijg en hou je overzicht? Hoe kan je zelf de normen en wetgeving managen zonder tussenkomst van dure adviseurs of consultants?  ‘Waveland legal & datasafety’ heeft een uniek aanbod voor ICTWaarborg deelnemers. Speciaal voor de leden van ICTWaarborg biedt Waveland haar modules aan met 10% korting.

  Onbeperkt IT trainingen volgen voor een vast bedrag per maand

  Met het Onbeperkt Leren concept van icttrainingen.nl kun je onbeperkt IT trainingen volgen voor een vast bedrag per maand. Zo blijf je altijd up to date in je vakgebied.

  Je krijgt toegang tot een uitgebreide bibliotheek met honderden online trainingen, virtual labs, proefexamens en bootcamps.

  De grootste voordelen: het hele jaar door kunnen leren en voorspelbare kosten.
  Prijs: 699,00 euro per jaar (58,25 per maand)

  Laat het e-maildomein van je organisatie en van je klanten tegen een minimale investering beschermen 

  Alle leden van ICTWaarborg die onvoldoende zijn beschermd hebben recht op een kosteloze beveiliging van hun digitale identiteit. Ons doel is middels de leden hun klanten te gaan beschermen. Wij vragen enkel een gereduceerd tarief voor ons maintenance abonnement, met een oplopend voordeel op ons standaardtarief tot zelfs 70%.

  AVG-proof ICT-aansprakelijkheidsverzekering

  Juist in de ICT-branche kan een kleine vergissing grote financiële gevolgen hebben. Hiervoor heeft onze partner Zicht Risico- en verzekeringsadviseurs een op maat gemaakte ICT-aansprakelijkheidsverzekering voor deelnemers van ICTWaarborg die AVG-proof is.

  Start gratis met slim inschrijven op aanbestedingen.

  Met Altura heb je alle data en tools op één plek om de juiste aanbesteding te vinden en een goed voorstel te kunnen schrijven. Hou daarnaast je concurrenten en klanten nauwlettend in de gaten. Maar spot ook extra kansen door te weten wanneer een contract afloopt of waar gemeenten geld beschikbaar voor hebben. Inschrijven op aanbestedingen wordt toegankelijk en effectief met Altura.

  WerkenBij.FM  |  Podcasts & Platform voor Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

  Het werven van talent is een flinke uitdaging, dit vraagt om maximale inzet van uw eigen werkenbij-website en optimale traffic via alle social media. Leden kunnen via WerkenBij.FM zowel de eigen als de gezamenlijke recruitment en arbeidsmarktcommunicatie versterken. Het podcastplatform én de eerste podcast worden aangeboden met 50% korting. Luister naar deze podcast van 5 minuten door te klikken op podcastlink. Aanmelden en/of meer informatie kan via deze link.

  BRN Brandbeveiliging Woerden

  BRN Brandbeveiliging is uw partner in Brandbeveiliging, de BHV organisatie en alles wat daarbij komt kijken. De Bhv-cursus verzorgen wij in samenwerking met ICT Waarborg en zal op de locatie in Montfoort plaatsvinden. Vanaf 9 personen kunnen wij de cursus ook op uw eigen locatie verzorgen. U kunt via onderstaand mailadres contact met ons opnemen, dan maken we een passende aanbieding voor uw bedrijf. Als U een BHV training heeft gevolgd bij ICT Waarborg, geven wij een korting van 10% op uw eerste bestelling. 

  Mobiliteit

  Onze partner AURIX doet een donatie van € 300 aan Stichting ALS Nederland voor iedere leaseauto die ICTWaarborg deelnemers bij hen bestellen.

  Verzekeringen

  Bij onze partner Yezzer kan je terecht voor al je verzekeringen en zij hebben een speciaal aanbod voor onze deelnemers. Zij krijgen 5% korting als zij 2 of meer verzekeringen afsluiten.

  CCV Shop

  Start nu eenvoudig en snel je eigen webshop, betaal geen eenmalige kosten en ontvang de eerste maand gratis.

  HR-advies

  HR-Advies voor €25,- per uur voor bestaande & nieuwe klanten via Direct Klantcontact.

  Didactium

  Voor deelnemers van ICTWaarborg biedt Didacticum het volledige officiële Microsoft Learning aanbod tegen een 10% korting op de standaard dagprijzen per training. Dit aanbod is inclusief de onlangs geïntroduceerde Role-Based certificeringen die op termijn de bekende MCSA en MCSE zullen vervangen.

  Incasso & advies

  U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid over openstaande vorderingen? En u wilt zo snel mogelijk resultaat? Dan bent u bij Van Damme Incasso & Advies aan het juiste adres. Wij berekenen aan deelnemers van ICTWaarborg geen lidmaatschaps- of dossierkosten. Wij werken volledig No Cure No Pay en u kunt uw vordering(en) kosteloos bij ons indienen.

  Wilt u gebruikmaken van een van de acties? Klik dan op onderstaande button.

  Meedoen aan ons voordeelprogramma als voordeelpartner? Vul onderstaand formulier in!

  (Loading)