• Volg ons op social media

 • Voordeelprogramma van ICTWaarborg.

  Met het voordeelprogramma van ICTWaarborg kunt u genieten van een aantal fikse kortingen op verschillende diensten en andere acties.

  Door gebruik te maken van deze acties bespaart u op zaken als verzekering, tanken, leasen van een auto en relatiegeschenken.

  Hieronder een greep uit de acties

  AVG (privacywet), ISO 27001, ISO 9001 en meer

  Hoe kan je deze wetten en normen implementeren en beheren op een eenvoudige en heldere manier? Hoe krijg en hou je overzicht? Hoe kan je zelf de normen en wetgeving managen zonder tussenkomst van dure adviseurs of consultants?  ‘Waveland legal & datasafety’ heeft een uniek aanbod voor ICTWaarborg deelnemers.

  AVG-proof ICT-aansprakelijkheidsverzekering

  Juist in de ICT-branche kan een kleine vergissing grote financiële gevolgen hebben. Hiervoor heeft onze partner Zicht Risico- en verzekeringsadviseurs een op maat gemaakte ICT-aansprakelijkheidsverzekering voor deelnemers van ICTWaarborg die AVG-proof is.

  WerkenBij.FM  |  Podcasts & Platform voor Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

  Het werven van talent is een flinke uitdaging, dit vraagt om maximale inzet van uw eigen werkenbij-website en optimale traffic via alle social media. Leden kunnen via WerkenBij.FM zowel de eigen als de gezamenlijke recruitment en arbeidsmarktcommunicatie versterken. Het podcastplatform én de eerste podcast worden aangeboden met 50% korting. Luister naar deze podcast van 5 minuten door te klikken op podcastlink. Aanmelden en/of meer informatie kan via deze link.

  BRN Brandbeveiliging Woerden

  BRN Brandbeveiliging is uw partner in Brandbeveiliging, de BHV organisatie en alles wat daarbij komt kijken. De Bhv-cursus verzorgen wij in samenwerking met ICT Waarborg en zal op de locatie in Montfoort plaatsvinden. Vanaf 9 personen kunnen wij de cursus ook op uw eigen locatie verzorgen. U kunt via onderstaand mailadres contact met ons opnemen, dan maken we een passende aanbieding voor uw bedrijf. Als U een BHV training heeft gevolgd bij ICT Waarborg, geven wij een korting van 10% op uw eerste bestelling. 

  Mobiliteit

  Onze partner AURIX doet een donatie van € 300 aan Stichting ALS Nederland voor iedere leaseauto die ICTWaarborg deelnemers bij hen bestellen.

  Verzekeringen

  Bij onze partner Yezzer kan je terecht voor al je verzekeringen en zij hebben een speciaal aanbod voor onze deelnemers. Zij krijgen 5% korting als zij 2 of meer verzekeringen afsluiten.

  CCV Shop

  Start nu eenvoudig en snel je eigen webshop, betaal geen eenmalige kosten en ontvang de eerste maand gratis.

  HR-advies

  HR-Advies voor €25,- per uur voor bestaande & nieuwe klanten via Direct Klantcontact.

  Didactium

  Voor deelnemers van ICTWaarborg biedt Didacticum het volledige officiële Microsoft Learning aanbod tegen een 10% korting op de standaard dagprijzen per training. Dit aanbod is inclusief de onlangs geïntroduceerde Role-Based certificeringen die op termijn de bekende MCSA en MCSE zullen vervangen.

  Incasso & advies

  U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid over openstaande vorderingen? En u wilt zo snel mogelijk resultaat? Dan bent u bij Van Damme Incasso & Advies aan het juiste adres. Wij berekenen aan deelnemers van ICTWaarborg geen lidmaatschaps- of dossierkosten. Wij werken volledig No Cure No Pay en u kunt uw vordering(en) kosteloos bij ons indienen.

  Wilt u gebruikmaken van een van de acties? Klik dan op onderstaande button.

  Meedoen aan ons voordeelprogramma als voordeelpartner? Vul onderstaand formulier in!

  Privacyverklaring

  Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

  Lees hier onze privacy verklaring

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.