• Webinar: Achtergronden Achter de WiFi Valkuilen (Intro: WiFi Mythes en Misverstanden)

  Gepubliceerd: februari 8, 2021

  Ben jij een technische of commerciële netwerkprofessional, op zoek naar praktische informatie en tips over Wireless Networking dan is deze reeks webinars van Netgear Benelux perfect voor jou.

  Deze sessies zullen jouw leven een stuk makkelijker maken bij een verkoopadvies of technische implementatie! In dit webinar van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) ingaan op een volgende en nieuwe serie webinars. Deze praktische serie webinars is geïnspireerd op het succes van onze vroegere “10 wireless valkuilen” sessies, welke op hun beurt weer gebaseerd zijn op de ervaringen die we in praktijk hebben opgedaan.

  Graag leggen we jullie uit welke 6 valkuilen we bij deze nieuwe serie webinars gaan bespreken en hoe we dit voor jullie gaan uitdiepen in 3 extra webinars. Uiteraard is het streven om de webinars binnen de 30 minuten te houden

  Dit webinar zal op woensdag 10 februari om 15:00 uur plaatsvinden en aan het eind van het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

  Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 10 februari om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in.
  Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op deze link. Na inschrijving krijgt je een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.


  Categorieën: Nieuws