• Webinar NETGEAR WiFi 6 en beveiliging: wat moet je weten

  Gepubliceerd: oktober 15, 2020

  WiFi6 biedt ons fantastische mogelijkheden voor nu en de nabije toekomst, maar wist u ook dat er op gebied van security ook veel wordt toegevoegd? Daarom zullen we in dit webinar dieper ingaan op het onderwerp security en wifi6.

  Ben jij een technische of commerciële netwerk professional op zoek naar praktische, hands on informatie en tips over WiFi 6 dan is deze reeks webinars perfect voor jou.

  In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  1. Hoe heeft Wireless Security zich door de tijd ontwikkeld
  2. Wat is er nou echt verbeterd met de komst van WPA3
  3. Wat doet het nieuwe Enhanced Open (OWE) protocol

  Op woensdag 28 oktober om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

  Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 28 oktober 15:00 in je agenda en schrijf jezelf inHet inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

  Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

  Klik op deze link om je in te schrijven: woensdag 28 oktober om 15:00 uur


  Categorieën: Nieuws