• Webinar NETGEAR WiFi6 en bedrijfskritische omgevingen

  Gepubliceerd: november 10, 2020

  WiFi 6 zorgt voor veel voordelen die inmiddels in de vorige webinars voorbij zijn gekomen. Maar wat betekent dit concreet voor bedrijfskritische toepassingen waarbij WiFi essentieel is in het proces. Of wat als je volledig over wilt van analoog naar op IP-gebaseerde diensten zoals Voice over WiFi. Al deze zaken hangen samen met de verbeterde stabiliteit die WiFi6 met zich meebrengt.

  In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  1. Welke bedrijfskritische processen kun je met WiFi oplossen
  2. Hoe kun je omgaan met bijvoorbeeld horeca, zorgcentra’s, logistiek warehouses of scholen gemeenschappen waarbij WiFi essentieel is voor de omgevingen.
  3. Hoe kun je overstappen op IP-gebaseerde diensten zoals Voice over WiFi

  Op woensdag 25 november om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bekijk hier de hele reeks webinars.

  Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan woensdag 25 november om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf inHet inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda. De webinar zelf is Nderlandstalig.

  Klik op deze link om je in te schrijven: woensdag 25 november om 15:00 uur

  Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.


  Categorieën: Nieuws