Webinar NETGEAR WiFi6 en de invloed op uw netwerk

De komst van het WiFi6-standaard zorgt ervoor dat de snelheid hoger is en er veel meer apparaten toegang krijgen tot deze hoge WiFi-snelheden. Maar wat voor invloed heeft dit op mijn netwerk en waar moet je rekening mee houden?

Ben jij een technische of commerciële netwerk professional op zoek naar praktische, hands on informatie en tips over WiFi 6 dan is deze reeks webinars perfect voor jou.

In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  1. Als de snelheid van WiFi omhoog gaat, wat voor veranderingen op mijn netwerk heeft dat?
  2. Is mijn netwerk snelheid nog wel toereikend om het maximale uit wifi6 te halen?
  3. Wanneer moet ik het netwerk upgraden?

Op dinsdag 10 november om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan dinsdag 10 november om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf inHet inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.


Loading...