Welkom nieuwe partner: ITscope

Al sinds jaren actief en alom bekend in de Duitse IT branche en vanaf heden ook met een Nederlandstalig platform actief op de Benelux ICT-markt: ITscope.com. Het ICT-platform voor alle Europese automatiseerders en resellers die hun inkoop- en verkoopprocessen willen vereenvoudigen, verbeteren en vooral ook versnellen.

Al meer dan 7.800 resellers regelen regelmatig hun ICT-aankopen via ITscope.com. Met goede reden: ITscope.com biedt dagverse en vaak ook realtime prijs- en voorraadoverzichten van meer dan 370 leveranciers in de ICT-branche, aangevuld met handige digitale tools voor het optimaal op elkaar afstemmen van verkoop- en inkoopprocessen; en dit allemaal met slecht één inlognaam!

Meld u nu helemaal gratis en eenvoudig aan en check vandaag nog alle inkoopprijzen en voorraden van meer dan 370 distributeurs en leveranciers: https://www.itscope.com/nl/gratis-registreren/

Voor meer informatie en/of een 1-op-1 onlinedemonstratie, neem a.u.b. contact op met Carlos Lijphart, Sales Manager Benelux via carlos.lijphart@itscope.com of +31646011846.

Als nieuwe Kennispartner van ICTWaarborg, zal ITscope in het komende jaar meerdere activiteiten en netwerkevents bijwonen, waarbij u eenvoudig met uw vragen en opmerkingen terecht kunt. Ook zal Carlos Lijphart aanwezig zijn op het eerstvolgende netwerk event, op 19 augustus a.s. bij Down Under in Houten. 

Een vrijblijvende registratie via bovenstaande link is geheel gratis en uw 30-dagen trial zal automatisch stoppen, zonder enige verplichtingen. Sterker nog, u kunt daarna vrijblijvend gebruik blijven maken van het ITscope-platform, met een gelimiteerd aantal dagelijkse zoekopdrachten. Aanmelding is exclusief mogelijk voor wederverkopers/handelaren/automatiseerders uit de ICT-branche.

Join the community vanaf € 39,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
(web)winkels:€ 78,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
Partners€ 250,- p/m
Loading...