Rijd jij deze rally bomvol leuke en spectaculaire activiteiten als beste?

De ICTRally, een initiatief van ICTWaarborg, is een uniek evenement in de ICT-Branche

’s Morgens verzamelen de bestuurders en navigators zich in onze briefingruimte voor de route. Jij beslist op dat moment of je gaat rijden of gaat navigeren. Na het volgen van een deel van de route is het alweer tijd voor een heerlijke lunch om even bij te komen. Daarna gaan we weer snel verder, op naar de volgende locatie vol spektakel. Onderweg zie je de mooiste dingen en verzamel je informatie om punten te verdienen. Stap bijvoorbeeld zelf in een Formule 1-bolide op Circuit Zandvoort voor een unieke race ervaring in het hart van Nederlands’ enige echte Grand Prix circuit. Met als afsluiting de prijsuitreiking onder het genot van een heerlijk hapje & drankje.

5 november | 11:00 – 17:00 uur


Over de Rally

De ICTRally, een initiatief van ICTWaarborg, is een uniek evenement in de ICT-Branche. ICTWaarborg zet hierbij in op Avontuur, Netwerken en Competitie.

De ICTRally is hét event waar volop kansen zijn om te netwerken tijdens leuke, spectaculaire activiteiten met een spel-en winnaarselement. Het evenement staat garant voor een geheel verzorgde dag met volop netwerk-mogelijkheden op unieke locaties.

Snelheid of tijd is niet het doel van de ICTRally, autorijden, avontuur, plezier, gezelligheid, volop netwerkmogelijkheden en teambuilding wel! Maar natuurlijk moet er wel een uitdaging zijn om het leuk te maken. Daarom zit er een wedstrijd element in de ICTRally verwerkt waarmee punten verdient kan worden. Aan het eind van de dag is de Equipe met de meeste punten de winnaar.

  • Ontvangst en briefing
  • Lunchbreak
  • Koffiebreak
  • Netwerkborrel en prijsuitreiking

Programma

11:00 uur ontvangst
11:30 uur start route
12:30 uur netwerklunch
13:30 uur vervolg route
14:45 uur aankomst Circuit Zandvoort
15:00 uur start simulatie race Zandvoort
16:00 uur afsluiting met netwerkborrel
17:00 uur Na afloop van de ICTRally is er de mogelijkheid om je in te schrijven bij de organisatie van Zandvoort om zelf op het circuit te rijden of met een coureur mee te rijden.

Deelnemende equipes

Uitslagen

De ICTRally is op 15 september 2023 verreden.

1KNS Automatisering
2Scale IT
3North C
4D-Link
5Fyn Automatisering
6IT4Sure
7AVM
8Boyz in the Cloud
9Mackaay ICT Services
10Kaspersky

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in om uw Equipe aan te melden. De kosten om mee te doen aan de ICTRally bedragen € 495- per Equipe.

Het moment van inschrijving bepaalt uw Equipenummer.

Reglement van de ICTRally

Natuurlijk komen er afspraken kijken bij een Rally. Om alles in goede banen te leiden, dient iedereen zich aan onderstaande regels te houden.

Voertuig
1. Minimaal 2 deelnemers per team (equipe)
2. De APK van de auto waarin wordt deelgenomen, moet minimaal geldig zijn t/m 9 oktober 2021
3. De auto moet minimaal WA-verzekerd zijn
4. Aanhangers en caravans zijn niet toegestaan
5. De auto mag niet voorzien zijn van delen die verder dan 10 cm buiten de auto steken
6. Onder een hoogte van 2 meter mogen zich op/aan de auto geen (scherpe) uitstekende delen bevinden die bij een eventuele aanrijding iemand zouden kunnen verwonden

Deelnemers
1. Alle deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn op de datum van de start. Dus ook passagiers/bijrijders
2. Alle deelnemers die achter het stuur plaatsnemen, moeten minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Deelnemers die hier niet aan voldoen, mogen wel als passagier meerijden
3. Het is ten strengste verboden om alcoholische dranken te nuttigen in de auto. Dit geldt voor alle teamleden, ook de mensen die niet rijden.

Verkeersregels
1. Het is ten strengste verboden om verkeersregels, snelheidslimieten en andere wetten en regels op wat voor gebied dan ook te overtreden
2. Het resultaat is nooit afhankelijk van snelheid en/of tijd
3. Aan de ICTRally mag alleen worden deelgenomen met door de Rijksdienst voor het Wegverkeer Nederland goedgekeurde auto’s

Inschrijven
1. Bij annulering wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd

Competitie-element
1. Er wordt een prijs uitgereikt aan het equipe met de meeste punten.

(Loading)

Foto’s voorgaande edities ICTRally

Loading...