2 + 9 oktober: Training – Growth Hacking

Elk bedrijf wil groei. Maar hoe doe je dat? Het antwoord: growth hacking. De marketeer van de toekomst gebruikt onder meer A/B-testen, website analytics en funneloptimalisatie om aan te sluiten bij de behoeften van de klant.

Maar hoe trek je nieuwe klanten aan, realiseer je cross- en upsell en bevorder je retentie? In deze training van onze businesspartner SRM ontdek je hoe gerenommeerde bedrijven te werk zijn gegaan. Aan de hand van voorbeelden doe jij inspiratie op om je bedrijf te laten groeien.

Jouw resultaat

  • Je kunt data analyseren en weet hoe je de klantervaring optimaliseert
  • Je bent bekend met modellen om je growth hacking te structureren
  • Je bedenkt unieke strategieën om groei te realiseren

Voor wie

Je bent (online) marketeer, product owner of IT-engineer en je wilt de gebruikservaring van je klanten optimaliseren en nieuwe klanten aanspreken.

Aanpak

Deze training is sterk praktijkgericht. Zo werk je onder toeziend oog van een ervaren growth hacker opdrachten uit die je inzicht geven in het gedrag van je klanten. Je leert met welke gegevens je de ervaringen van bezoekers van je platformen kunt optimaliseren en hoe je de gebruiksvriendelijkheid test. Succesverhalen van andere bedrijven inspireren je om outside-the-box te denken in het benaderen van nieuwe klanten. De aansprekende opdrachten zijn direct toepasbaar in je eigen werkomgeving.

Trainer

Computrain: vooruit met IT
Jou vooruit helpen met IT. Dat doet Computrain al meer dan 40 jaar. Door effectieve training werk jij efficiënter en blijf je de concurrentie voor. Met bijna 900 trainingen, opleidingen, certificeringsprogramma’s en examens zijn zij dé toonaangevende IT-praktijkopleider in Nederland.

Voorkennis

Voor deze training is geen speciale voorkennis vereist.

Studiemateriaal

We gebruiken actueel studiemateriaal. Tevens beschik je over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Locatie

Je volgt de training bij ICTWaarborg van 09.30 – 16.30 uur.

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Op deze locatie kun je gratis parkeren.

Kosten

De kosten voor het volgen van deze 2-daagse training bedragen € 1.109,- per persoon. Deelnemers van ICTWaarborg krijgen een exclusieve korting op deze training en betalen € 718,- per persoon inclusief lunch.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze training. Bij het aanmelden van meerdere personen dien je het formulier meerdere malen in te vullen. Met het invullen van onderstaand formulier ga je tevens akkoord met de bijbehorende kosten.

(Loading)

Join the community vanaf € 39,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
(web)winkels:€ 78,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
Partners€ 250,- p/m
Loading...