Over onze ICT-community

ICTWaarborg: dé ICT-branchevereniging en ICT-community van Nederland.

Wij geloven dat door kennis te delen, inspirerende sessies en netwerk events te organiseren, we samen werken aan een sterke digitale sector. Onze deelnemers, van grote (internationale) spelers, tot middelgrote en kleine ondernemingen vormen het uitgangspunt van onze focus: het samenbrengen van onze deelnemers. ICTWaarborg staat altijd klaar voor haar deelnemende bedrijven met advies en ondersteuning op Juridische, – Marketing en HR-gebied. 

Geen risico en altijd up-to-date met documenten en juridische ondersteuning

Als ondernemer wil je juridische risico’s graag tot een minimum beperken. Toch ontbreekt het vaak aan tijd en inzicht in nieuwe regelgeving om met volle overtuiging te kunnen zeggen dat je juridische fundament waterdicht is. Begin 2022 goed en zorg dat alle juridische documenten, waaronder de algemene voorwaarden, in orde zijn. Deze voorwaarden zijn te belangrijk om ervanuit te gaan dat ‘ze nog wel kloppen’ en een juridische check kost snel honderden euro’s! Als deelnemer van ICTWaarborg voldoet jouw organisatie altijd aan de laatste wet- en regelgeving en loop je geen onnodige risico’s. Mocht er toch een geschil ontstaan met een klant, dan bieden we mediation, wat hoge juridische kosten voorkomt en een klantvriendelijke afhandeling van het geschil bevordert.

Evenementen, netwerken en masterclasses

ICTWaarborg organiseert veel leuke evenementen en interessante masterclasses. De ICT-Cup en de ICT-rally zijn twee mooie voorbeelden van evenementen waarin branchegenoten op een hele leuke manier relaties leggen en kunnen netwerken. Maar we organiseren ook belangrijke juridische masterclasses en andere informatieve sessies. Netwerken blijft natuurlijk een belangrijk element in ons doel om de branche te verbinden.

Doelstelling van ICTWaarborg

Wij willen bedrijven in de ICT-branche met gedegen advies en actuele documenten de juridische basis bieden om volgens wetgeving en binnen gestelde richtlijnen klantvriendelijk zaken te doen met opdrachtgevers. Daarnaast willen wij mensen int de ICT-branche op informatieve en leuke manieren met elkaar in contact brengen. Het doel van ICTWaarborg is om een juridische basis te scheppen, mensen samen te brengen en te zorgen voor een verbindende factor in de ICT-branche.

Een plek voor alle bedrijven uit de ICT sector

  • Ontmoet branchegenoten, deel en verrijk je kennis
  • Advies op Juridisch-, Marketing- en HR-gebied
  • Professionele mediation bij geschillen

Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

Join the community vanaf € 37,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 37,- p/m
(web)winkels:€ 74,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 111,- p/m
Fabrikanten en leveranciers:€ 111,- p/m

Onze evenementen

Loading

Post- en vestigingsadres
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail
Telefoon: 088 - 77 300 73
Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

E-mail: info@ictwaarborg.nl
Internet: www.ictwaarborg.nl