• Volg de verplichte BHV-training

  Stelt u zich voor dat er in uw organisatie een calamiteit gebeurt. Er breekt brand uit of er valt een bezoeker van de trap. De kans is gelukkig klein, maar het komt toch dagelijks voor. Als elke seconde telt, wilt u kunnen vertrouwen op bedrijfshulpverleners. BHV’ers zijn werknemers die opgeleid zijn om bij gevaarlijke situaties eerste hulp te verlenen.

  Bedrijven zijn daarnaast ook verplicht om de veiligheid te waarborgen en bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Om deze reden kunt u vanaf heden een BHV-cursus bij ons op locatie volgen. Zo voldoet u aan de wettelijke verplichting en kunt u uw medewerkers voordelig laten trainen.

  Ons advies is om minimaal 2 BHV’ers per bedrijf op te leiden zodat er altijd ten minste één BHV’er aanwezig is. 

  Deze training geven wij in samenwerking met onze partner voor brandveiligheid en bedrijfshulpverlening binnen bedrijven. De training wordt gegeven door gespecialiseerde instructeurs (ambulance,-en brandweermedewerkers) die tijdens een echte calamiteit bij u voor de deur staan.

  Locatie

  ICTWaarborg
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Bekijk onze evenementenpagina voor meer informatie wanneer de BHV-trainingen plaatsvinden.

  ICTWaarborg: dé ICT-community van Nederland.

  Als klant van onze deelnemer kun je er van uit gaan dat je zaken doet met een betrouwbare partij. Zij gebruiken immers onze algemene voorwaarden en andere juridische documenten welke zijn getoetst door de branche en je kunt bij ons terecht voor mediation mocht er een geschil ontstaan.

  Join the community vanaf € 39,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
  (web)winkels:€ 78,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
  Partners€ 250,- p/m

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl