• Personeelshandboek

  ICTWaarborg heeft een personeelshandboek ontwikkeld voor onze branche. Het personeelshandboek is een aanvulling op onze HR-dienstverlening.

  Het hanteren van een personeelshandboek is niet verplicht, maar kan voor een werkgever een aantal voordelen hebben. Als werkgever kunt u er bijvoorbeeld mee voorkomen dat individuele arbeidsovereenkomsten uitgebreide contracten worden waarin alle arbeidsvoorwaarden en gedragsregels tot in detail beschreven staan. Bovendien geeft het werknemers vaak duidelijkheid en structuur over de in de organisatie geldende regels, rechten en plichten.

  Het opzetten en samenstellen van een personeelshandboek is een intensieve en omvangrijke opdracht voor de HR-afdeling. Daarom heeft ICTWaarborg besloten om een kant-en-klaar personeelshandboek op te stellen voor haar deelnemers. Het personeelshandboek is standaard inbegrepen bij de extra dienst HR-dienstverlening. Voor de dienstverlening HR betaalt u een extra bedrag van € 25,- per maand. Hiervoor krijgt u alle up-to-date personele documenten en als extra document, het personeelshandboek. Aanmelden voor HR-dienstverlening kan via deze link.

  Alleen het personeelshandboek nodig?  

  Het personeelshandboek kunt u afnemen voor een bedrag van € 299,- excl. BTW.

  Vul onderstaand formulier in of bel naar 088 – 77 300 73.  
  Door het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met de bijbehorende kosten. U ontvangt een bevestiging met het personeelshandboek bijgevoegd en bijbehorende factuur. 

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 38,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 38,- p/m
  (web)winkels:€ 76,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 114,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 114,- p/m

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl