Personeelshandboek

ICTWaarborg heeft een personeelshandboek ontwikkeld voor onze branche. Het personeelshandboek is een aanvulling op onze HR-dienstverlening.

Het hanteren van een personeelshandboek is niet verplicht, maar kan voor een werkgever een aantal voordelen hebben. Als werkgever kunt u er bijvoorbeeld mee voorkomen dat individuele arbeidsovereenkomsten uitgebreide contracten worden waarin alle arbeidsvoorwaarden en gedragsregels tot in detail beschreven staan. Bovendien geeft het werknemers vaak duidelijkheid en structuur over de in de organisatie geldende regels, rechten en plichten.

Het opzetten en samenstellen van een personeelshandboek is een intensieve en omvangrijke opdracht voor de HR-afdeling. Daarom heeft ICTWaarborg besloten om een kant-en-klaar personeelshandboek op te stellen voor haar deelnemers. Het personeelshandboek is standaard inbegrepen bij de extra dienst HR-dienstverlening. Voor de dienstverlening HR betaalt u een extra bedrag van € 25,- per maand. Hiervoor krijgt u alle up-to-date personele documenten en als extra document, het personeelshandboek. Aanmelden voor HR-dienstverlening kan via deze link.

Alleen het personeelshandboek nodig?  

Het personeelshandboek kunt u afnemen voor een bedrag van € 299,- excl. BTW.

Vul onderstaand formulier in of bel naar 088 – 77 300 73.  
Door het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met de bijbehorende kosten. U ontvangt een bevestiging met het personeelshandboek bijgevoegd en bijbehorende factuur. 

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

Lees hier onze privacy verklaring

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

Join the community vanaf € 37,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 37,- p/m
(web)winkels:€ 74,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 111,- p/m
Fabrikanten en leveranciers:€ 111,- p/m

Onze evenementen

Loading

Post- en vestigingsadres
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail
Telefoon: 088 - 77 300 73
Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

E-mail: info@ictwaarborg.nl
Internet: www.ictwaarborg.nl