Wet toekomst Pensioenen

Wet toekomst pensioenen

Aan alle deelnemers van ICTWaarborg,

Graag delen wij actuele informatie over de Wet toekomst pensioenen. 

In de afgelopen jaren is er veel over gepraat, onderhandeld en gedebatteerd, maar nu is het echt zover! Na de Tweede Kamer heeft nu ook de Eerste Kamer ingestemd met de nieuwe Wet toekomst pensioenen.

De nieuwe wet gaat in op 1 juli 2023 en uiterlijk op 1 januari 2028 moeten alle pensioenregelingen voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Impact analyse

Speciaal voor leden van ICTWaarborg heeft PLAN een tool ontwikkeld waarmee de impact van de nieuwe Wet toekomst pensioenen inzichtelijk kan worden gemaakt, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met PLAN.

PLAN pensioenadvies

Met ingang van 1 januari 2023 zijn wij trotse kennis- en voordeelpartner van ICTWaarborg voor pensioen. 

Pensioen & Lijfrente Advies Nederland (PLAN) helpt leden van ICTWaarborg met het starten, beheren van en communiceren over de pensioenregeling voor haar medewerkers. 

Veel ondernemers en medewerkers vinden pensioen lastig. Daarom is het fijn om hiervoor terecht te kunnen bij een onafhankelijk en ervaren deskundige met kennis van de ICT-branche.

Waarom kiezen voor de pensioenservice van PLAN?

PLAN is in staat de complexe materie van een pensioenregeling begrijpelijk te maken. PLAN is bekend met ICT-branche en stelt de belangen van de onderneming voorop bij het tot stand brengen van een pensioenregeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar, flexibel en denken we in oplossingen.

Ben jij nog niet bekend met de pensioenservice van PLAN en heb je behoefte aan advies over jouw pensioenregeling? Neem dan contact op met PLAN.

Meer informatie over PLAN kun je vinden op: www.bijPLAN.nl . Als je daar een bericht achterlaat, wordt er binnen 48 uur contact met je opgenomen. 

De adviseurs van PLAN staan voor je klaar en zijn rechtsreeks bereikbaar op:

Albert Jan van Zijl  

06 – 46 15 61 07  

Albertjan@bijPLAN.nl  

Willem van Weelden

06 – 55 33 27 72  

Willem@bijPLAN.nl         

Daarnaast organiseert PLAN pensioenadvies verschillende informatiesessies gedurende 2023:

19 juni
22 juni
18 september
21 september
16 oktober
19 oktober    
13 november
16 november                                                        


Loading...