Feest! ICTWaarborg bestaat 20- jaar. Ontvang onze RI&E-tool gratis bij je aanmelding als deelnemer

Waarom is het hebben van een RI&E belangrijk?

RI&E staat voor Risico-Inventarisatie en Evaluatie. Het is een voor werkgevers (met personeel) verplicht middel om de gezondheid en veiligheid op de werkvloer te bevorderen. Ieder bedrijf met personeel moet door een arbodienst of arbodeskundige laten inventariseren of en hoe het werk gevaarlijk of ongezond kan zijn voor medewerkers. Dit moet vervolgens schriftelijk worden vastgelegd. Ook moet een plan van aanpak, met daarin beschreven welke maatregelen een werknemer gaat nemen om de risico’s aan te pakken, zijn opgenomen.

ICTWaarborg heeft het u makkelijk gemaakt en een RI&E-tool ontwikkeld. U kunt de RI&E via de tool uitvoeren wanneer u zelf wilt. Ook kunt u middels deze tool jaarlijks een nieuw plan van aanpak opstellen. U hoeft alleen zelf nog de certificering te regelen. Natuurlijk hebben wij hier partners voor, maar u bent ook vrij om het zelf te regelen.

Ontvang de RI&E nu gratis bij je aanmelding als deelnemer vanwege ons 20-jarig bestaan!

Voordelen lidmaatschap ICTWaarborg:

  • Gebruik van up-to-date juridische documenten waaronder de Algemene voorwaarden, inkoopvoorwaarden, SLA, verwerkersovereenkomsten en meer.
  • Juridische ondersteuning.
  • Uitbreidingen mogelijk d.m.v. extra diensten waaronder: HR-dienstverlening, juridische maatwerk, Continuïteitsregeling, RI&E en bijbehorende BHV-trainingen.
  • Toegang tot (netwerk)evenementen, informatieve webinars en informatiebijeenkomsten.
  • Contact met (voordeel)partners en exclusieve aanbiedingen en uitnodigingen voor evenementen van partners.
  • Waanzinnige kortingen op IT-erkende trainingen.

Vul onderstaand formulier in om gebruik te maken van deze actie.

Door het invullen van het formulier geeft u toestemming om informatie te ontvangen over het lidmaatschap op de door u ingevulde gegevens.

(Loading)

Loading...