Nieuw inlogportaal

Als deelnemer van ICTWaarborg heb je toegang tot ons online portaal om juridische documenten te downloaden, aan te melden voor evenementen en kennis op te doen.

Voorheen was dit te vinden via de link extranet.ictwaarborg.nl, maar vanaf heden is dit gewijzigd. Ons online portaal is namelijk ge-update en is vanaf nu te vinden via een nieuwe link, namelijk: mijnictwaarborg.nl. Je kunt via de mail die je maandag hebt ontvangen vanuit ons nieuwe inloggegevens aanmaken en meteen gebruikmaken van de faciliteiten van het portaal. Heb je deze mail niet ontvangen of zijn er andere vragen m.b.t. het inloggen. Stuur dan een e-mail naar administratie@ictwaarborg.nl.

Gebruikers toevoegen aan het inlogportaal

Alleen de bij ons bekende contactpersonen van jouw bedrijf hebben toegang tot dit portaal. Wil je iemand toevoegen aan het portaal, stuur dan een e-mail naar administratie@ictwaarborg.nl. 

Portals

Reminder: De portals (automatiseerder.nl – internetdienstverleners.nl – telecomdienstverleners.nl – computerwinkels.nl – zoekcomputerhulp.nl) zijn al enige tijd niet meer toegankelijk en verwijzen door naar de website van ICTWaarborg.nl. Let op dat je dit aanpast mocht je een vermelding naar een van onze portals hebben op je website. Je kunt een gratis account aanmaken bij Trustpilot om beoordelingen te regelen. Hier heb je in een eerdere e-mail informatie over ontvangen. Wil je dit nogmaals ontvangen, laat het dan s.v.p. weten.

Update Algemene voorwaarden B2B

Daarnaast zijn onze algemene voorwaarden B2B ge-update n.a.v. nieuwe wetgeving. De nieuwe versie staat ook meteen voor je klaar in ons nieuwe portaal.

Heb je interesse in maatwerk Algemene voorwaarden vul dan het contactformulier in via deze link.


Loading...